Logo ACEBA

El projecte Esmorzars Saludables del CAP Sarrià guanya el primer Premi al IV Festival Internacional de Cortos y Fotografía sobre Salud Comunitaria que organitza Polimedicado.org

19 de novembre de 2017

Esmorzars saludables és una experiència de salut comunitària que permet a un grup de persones discapacitades sentir-se partícips d'un projecte: més enllà de vendre un senzill esmorzar, tenen una oportunitat de treballar i es senten útils.

 

Aquest projecte dirigit per la Dra. Anna Gaspà, metgessa de família de l’EAP Sarrià-Vallplasa, juntament el Dr. Vinyeta, metge de família i responsable de Comunicació del CAP, i realitzat amb la col·laboració la Fundació Estimia, sucs Romantics® i Nestlé. 

 

 

Polimedicado.org és una entitat de professionals sanitaris que aposta per desmedicalitzar la vida. Enguany s'han presentat 35 vídeos de tot l'estat al IV Festival Internacional de Cortos y Fotografía sobre Salud Comunitaria i Esmorzars Saludables ha estat escollit com el millor curt. L'entrega del premi s'ha dut a terme durant les Jornades Osatzen17 de la Sociedad Vasca de Medicina de Familia y Comunitaria, a Vitòria.

 

Més informació