Logo ACEBA

2020-2021. Jornades anul·lades

Benvolguts/des companys/es,

 

Com ja és tradició de cada any, l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) organitza una Jornada anual per generar un espai de reflexió i debat a l’entorn d’una temàtica d’actualitat i interès sanitari.

 

L’organització del proper certamen correspon a l’EAP Sarrià Vallvidrera Les Planes. Atenent a la situació excepcional viscuda per la pandèmia de COVID-19 i d’acord amb les mesures de caràcter organitzatiu per la prevenció i control de la infecció, el Comitè Organitzador de les XXIII Jornades ACEBA i la Junta Directiva ACEBA considera oportú ajornar la celebració de l’acte.

 

La pandèmia afecta a tots nivells i de manera molt directa a tots els professionals dels nostres equips. A tots i totes us volem transmetre el nostre suport i agraïment per la gran tasca que feu cada dia per fer front a la COVID-19 i vetllar per la salut de la nostra població.

 

Esperem poder programar les XXIII Jornades ACEBA al llarg dels propers mesos i retrobar-nos plegats per tornar a compartir experiències, coneixement i bons moments.

 

 

Junta Directiva ACEBA i Comitè Organitzador XXIII Jornades ACEBA