Logo ACEBA

Notícies

 • 25 anys de l’EAP Vic, 25 anys de les EBAs i l’autogestió en la provisió de serveis de salut d’Atenció Primària

  09/10/2021

  Enguany es commemora el 25è aniversari de l’Equip d'Atenció Primària Vic (CAP El Remei). El dia 1 d’octubre de 1996 el centre va obrir les portes per primera vegada a la comunitat, sota una fórmula innovadora: una Entitat de Base Associativa (EBA), centre autogestionat pels propis professionals que ofereix serveis d’atenció primària finançats públicament a la població de referència designada pel CatSalut.

 • Sessió informativa sobre la Llei reguladora de l'Eutanàsia dirigida als professionals de les EBAs

  24/09/2021

  El 24 de juny va entrar en vigor la Llei Orgànica 3/21, de 24 de març, de Regulació de l’Eutanàsia. Aquesta normativa capdavantera ofereix una resposta jurídica, sistemàtica, equilibrada i garantista a una demanda de la societat actual. La llei reconeix un nou dret: el dret a sol·licitar i rebre la prestació de l’eutanàsia. I des dels centres d’Atenció Primària, hem d’acompanyar i ajudar al pacient a morir.

 • Ja podeu llegir el nou número d'estiu de la revista FerSalut

  29/07/2021

   FerSalut número 106

   Llegeix aquí la revista digital. 
  EDITORIAL: 'Cinquena onada! Prudència i responsabilitat'. A càrrec del Dr. Lluís Gràcia Pardo, gerent AP Vallcarca-Sant Gervasi, vicepresident d'ACEBA, vocal-president del Consell de Sector d’Atenció primària i Comunitària de La Unió i copresident de la Comissió d’Atenció Primària conjunta de La Unió i el CSC.
   
  A les nostres seccions...

 • La revista FerSalut edita un monogràfic sobre "Autocura i Empoderament del Pacient"

  18/06/2021

  Us presentem el nou número de la revista FerSalut, una edició especial amb diferents articles que giren a l'entorn d'un eix central, l'autocura i l'empoderament del pacient vers la seva salut. 

   Llegiu aquí la revista digital. 
  EDITORIAL: 'Sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia'. A càrrec del Sr. Antoni Calvo, Director de la Fundació Galatea.

 • Reacreditem el nostre web amb el segell Web Mèdica Acreditada (WMA) del CoMB

  15/06/2021

  Aquesta pàgina web compleix amb els principis de Bona Pràctica de la certificació Web Mèdica Acreditada (WMA) del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).
   
  Des de l'acreditació inicial el 2017, per quart any consecutiu s'ha avaluat el web d'acord amb els criteris de qualitat definits dins el Programa de Certificació de WMA. El segell té una vigència d'un any per garantir-ne la qualitat al llarg del temps.

1 | 2 | 3 | 4 | ... | 38»

RSS 2.0