Logo ACEBA

ACEBA participa al XIX Congrés Internacional d’Investigadors en Economia Social i Cooperativa amb una ponència i una comunicació

21 d'abril de 2023

Els dies 19, 20 i 21 d'abril del 2023 se celebra a Mataró, al TecnoCampus de Mataró-Maresme el XIX Congrés Internacional d'Investigadors en Economia Social i Cooperativa que organitza CIRIEC-Espanya sota el lema “El paper de la Economia Social en un escenari de crisi i incertesa”.

 

En el marc del Congrés, ACEBA com a paraigües que engloba les EBAs, entitats d’economia social, hi ha estat ben present amb la participació del director tècnic, el Dr. Toni Iruela, a la taula rodona “Economia Social i model productiu” presentant la ponència “La aportación de las Entidades de Base Asociativa al cambio de modelo productivo”.

 

També el mateix Dr. Iruela, juntament amb el Sr. Josep Lluís Lafarga, advocat especialitzat en Dret Públic, han presentat la comunicació "Las Entidades de Base Asociativa sanitarias (EBAs), un instrumento de transformación del Sistema Nacional de Salud desde la Economía Social".