Logo ACEBA

La salut també es suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible #mobilitat2019

2 de setembre de 2019

Des d’ACEBA ens sumem a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebrarà del 16 al 22 de setembre d’enguany. Les Entitats de Base Associativa (EBAs) durem a terme diferents accions per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

 

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2019

 

Des dels diferents centres de salut, volem contribuir a conscienciar dels beneficis que té per la salut buscar alternatives al transport motoritzat, fer possible la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

 

Viure en un entorn saludable i relaxat és un factor determinant per gaudir d’una millor salut. Amb aquest compromís, volem sensibilitzar els nostres professionals i usuaris sobre l’impacte ambiental del transport i com afecta a la nostra salut fer-ne un l’ús excessiu del transport motoritzat. D’una banda, per la contaminació atmosfèrica i la congestió que generen tenen un impacte negatiu sobre els sistemes respiratori i cardiovascular. Per l’altra, perquè propicien el sedentarisme i la inactivitat física.

 

Des del grup de treball RSC d’ACEBA, les EBA prendrem part activa de la Setmana de la Mobilitat 2019, per impulsar el desenvolupament urbà sostenible i promoure la protecció de la qualitat de l’aire, la prevenció d’accidents de trànsit, la reducció d’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle i el consum racional dels recursos energètics.

 

Amb el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura.

 

Més informació sobre la Setmana Europea de la Mobilitat 2019