Logo ACEBA

Èxit de participació a les XXI Jornades ACEBA celebrades a la Seu d’Urgell

29 d'octubre de 2018

Ja podeu consultar les presentacions de les ponències de les Jornades ‘Autogestió, professionalisme i economia social: present i futur de les EBAs” organitzades per Pediatria dels Pirineus     

 

 

Fins a 140 professionals de la salut es van aplegar a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell a les Jornades ACEBA celebrades el passat 26 d’octubre. La XXIa edició de les Jornades organitzades per la cooperativa Pediatria dels Pirineus va centrar les ponències sobre tres grans eixos de debat: l’autogestió, el professionalisme i l’economia social.

 

Van inaugura les Jornades el Sr. Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell, la Sra. Rosa Amorós, delegada territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, la Sra. Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària Lleida i Alt Pirineu i Aran, el Dr. Iñigo Lorente, representant del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, el Dr. Ramon Vilatimó, president d’ACEBA i el Dr. Jordi Fàbrega, President del Comitè Organitzador de les XXI Jornades ACEBA.

 

El Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona va pronunciar la conferència inaugural “Defectes i virtuts de la sanitat actual”.

 

Coneixem les claus de l’ENAPISC de la mà de la Dra. Maria Josep López Dolcet, Directora Operativa de l’Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària del CatSalut.

 

En aquest escenari es va presentar oficialment el nou portal de la revista de les EBAs www.fersalut.cat

 

La gestió pediàtrica va centrar el debat de les taules de la tarda, amb professionals amb gran bagatge i experiència de la Societat Catalana de Pediatria i de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

També a la tarda va ser el torn de l’economia social, amb les ponències del Sr. Josep Vidal, director gerent d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, i el professor José Luís Monzón, president de la Comissió Científca del CIRIEC-Espanya.

 

 

 

Experiències innovadores de les EBA

 

Les entitats associades d’ACEBA van presentar experiències pròpies de gestió, clíniques i comunitàries, implementades al centre, que generen valor afegit a la tasca diària dels professionals de la salut.

 

  

 

Aules Paral·leles - Grups de treball d'ACEBA

 

En el transcurs de la Jornada, els grups de treball d'administratius, infermeria, el grup d'Indicadors ACEBA i el grup RSE ACEBA van compartir un espai de treball per posar en comú coneixement, metodologies de treball, temes de debat i fer propostes de millora conjunta

 

 

Consulteu aquí les presentacions de les ponències de les XXI Jornades ACEBA.

 

Galeria d'imatges

  • Taula inaugural_XXI Jornades ACEBA
  • Conferència inaugural a càrrec del Dr. Jaume Padrós
  • Dra. Maria Josep López Dolcet. ENAPISC
  • Experiències innovadores de les EBAs
  • Grups de treball - Aules Paral·leles
  • Economia social. Sr. Josep Vidal
  • L'economia social en la gestió dels serveis de salut. Prof. José Luís Monzón