Logo ACEBA

L’EAP Vic s’adhereix a Respon.cat per emprendre noves accions en l’àmbit de la RSE

24 de maig de 2017

Amb aquesta nova incorporació, ja són vuit EBAs que formen part de l’Associació Respon.cat

 

Des d’aquest mes de maig l’Equip d’Atenció Primària Vic (CAP El Remei) és nou membre de Respon.cat en la categoria d’empresa mitjana. Amb aquesta adhesió l’EAP Vic vol reforçar el seu compromís, activitat i formació en matèria de Responsabilitat Social.

 

Actualment ja hi ha 8 equips autogestionats que són membres socis de Respon.cat: l’EAP Albera Salut, l’EAP Alt Camp Oest, l’EAP Dreta de l’Eixample, l’EAP Osona Sud-Alt Congost, l’EAP Poble Sec, l’EAP Sarrià Vallvidrera Les Planes, l’EAP Vallcarca-Sant Gervasi  i l’EAP Vic.

  

 

Respon.cat és un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya. És un projecte de país vinculat a la competitivitat sostenible de les empreses, que focalitza l’RSE com a factor estratègic i cultural de les empreses.

 

Es pretén oferir l’espai de trobada i col·laboració entre empreses de sectors, territoris i dimensions diverses, per tal de construir una iniciativa que sigui de servei per a una gran diversitat d’empreses sabent captar el sentit diferencial que l’RSE pot tenir en cadascuna.