Logo ACEBA

L’EAP Vic i la Dra. Sílvia Zamora de l’EAP Dreta de l’Eixample són guardonats Premis a l’Excel·lència Professional del CoMB 2016

28 de novembre de 2016

L’EAP Vic rep el guardó com a equip assistencial d’excel·lència i la Dra. Sílvia Zamora es guardonada professional d’excel·lència en la categoria Medicina d’Atenció Primària.

 

Un any més, ACEBA també és present a l’entrega de Premis de l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). Enguany reben el guardó la Dra. Sílvia Zamora Mestre, metge de família de l’EAP Dreta de l’Eixample, CAP Roger de Flor, en la categoria de Medicina d’Atenció Primària. També ha estat guardonat equip assistencial d’excel·lència l’Equip d’Atenció Primària Vic (CAP El Remei), coincidint a la vegada amb el 20è aniversari del centre.

 

 

Els Premis a l’Excel·lència Professional del CoMB són un reconeixement a metges i a equips assistencials que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. Enguany l’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat el 28 de novembre al Teatre Romea de Barcelona i s’han lliurat guardons a 51 metges i a 4 equips assistencials de Barcelona.

 

El CoMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.   

 

Enhorabona als premiats!

Galeria d'imatges

  • EAP Vic - CAP El Remei. Guardonat equip assistencial d'excel·lència 2016
  • Dra. Sílvia Zamora, MFiC EAP Dreta de l'Eixample. Premi Excel·lència Professional 2016