Logo ACEBA

Notícies

 • La revista Fer Salut ja disposa del segell de qualitat de Web Mèdica Acreditada pel CoMB

  01/09/2017

  La pàgina web de la revista Fer Salut garanteix continguts en salut de confiança i de qualitat acreditats amb el segell de WMA
   
  Aquest estiu el web del Fer Salut www.fersalut.org ha obtingut el reconeixement de Web Mèdica Acreditada (WMA) pel Col·legi de Metges de Barcelona. Des d’ara tots els lectors i usuaris de la nostra publicació ja gaudeixen de la confiança de llegir continguts en salut fiables, contrastats i rigorosos.

 • Us presentem la revista Fer Salut d'aquest estiu

  13/07/2017

  Ja podeu llegir la revista Fer Salut de juliol i agost. 
  Descobriu aquí els nous articles a les seccions de Nens, Gent gran, Família i Salut.  
   
   
  En aquest número podeu llegir l'editorial sobre la Planificació de Decisions Anticipades (PDA) de la Sra. Cristina Lasmarías, infermera i directora adjunta de la Càtedra de Cures Pal·liatives UVIC-UCC/ICO. Coordinadora Docent de l'Observatori "QUALY"/Centre col·laborador OMS per a Programes Públics de Cures Pal·liatives (CCOMS-ICO).
   
  A...

 • La nostra pàgina web s’acredita amb el segell de qualitat de Web Mèdic Acreditat (WMA) del Col·legi de Metges de Barcelona

  10/07/2017

  Aquest mes de juny ha finalitzat el procés d’acreditació de WMA de la pàgina web d’ACEBA. Amb aquest distintiu garantim que els continguts del web són de confiança i de qualitat.
  El segell de WMA té una validesa d'un període d'un any i es renova anualment.

 • L’EAP Dreta de l’Eixample reacredita la qualitat d’atenció sanitària del centre i de gestió de l’organització amb el segell de la Joint Commission International

  19/06/2017

  Per tercera vegada consecutiva, l’EAP Dreta de l’Eixample-CAP Roger de Flor obté l’acreditació de la Joint Commission International en Atenció Primària.
   
  El certificat, que expedeix la Fundación para la Acreditación y Desarrollo Asistencial i la Joint Commission International acredita que el centre compleix els estàndards internacionals de qualitat en atenció sanitària i de gestió de l’organització. Aquest segell de qualitat té un període de validesa de 3 anys.

 • L’EAP Vic s’adhereix a Respon.cat per emprendre noves accions en l’àmbit de la RSE

  24/05/2017

  Amb aquesta nova incorporació, ja són vuit EBAs que formen part de l’Associació Respon.cat
   
  Des d’aquest mes de maig l’Equip d’Atenció Primària Vic (CAP El Remei) és nou membre de Respon.cat en la categoria d’empresa mitjana. Amb aquesta adhesió l’EAP Vic vol reforçar el seu compromís, activitat i formació en matèria de Responsabilitat Social.

1 | 2 | 3 | 4 | ... | 22»

RSS 2.0